Voedingsindustrie: zo beveilig je optimaal glas volgens de HACCP certificering

veiligheidsfolie haccp

Ben jij als bedrijf actief in de voedingsindustrie met bereiding, verwerking, behandeling en verpakking van levensmiddelen? Wees ervan bewust dat elke ruit of spiegel in de omgeving een risico vormt. Glasbreuk heeft glassplinters of glasdeeltjes tot gevolg. Glassplinters of glasdeeltjes kunnen in etenswaren terechtkomen wat kan leiden tot ernstige verwondingen bij mensen. Die glassplinters horen natuurlijk niet in jouw product. Om te voorkomen dat voedsel onveilig wordt geproduceerd zijn strenge eisen in de warenwet opgesteld. In deze blog leggen we je uit hoe je ervoor zorgt dat je beglazing voldoet aan alle normeringen, waaronder HACCP. Lees meer

5 voordelen van isolerende raamfolie

isolatiefolie

Heb jij last van tocht in je bedrijfspand of huis? Verlaat veel warmte het pand via de muren en het dak? Voorkom een hoge energierekening en isoleer je pand met isolatiefolie. Isolatiefolie houdt de kou buiten en de warmte binnen. Reflect Glasfilm helpt je daarbij. Wij monteren de isolatiefolie (ook wel EnerSaver genoemd) door heel Nederland. Lees verder om de vele voordelen te ontdekken!

Lees meer

5 voordelen van zonwerende raamfolie

voordelen zonwerende raamfolie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb jij in de zomer last van veel zonnewarmte in je bedrijfspand of huis? Voorkom een te hoge energierekening en voorzie de beglazing van zonwerende folie. Er zijn veel manieren om de warmte van de zon te weren. Maar lang niet alles is effectief. Zonwerende raamfolie van Reflect Glasfilm is dat wel. Met zonwerende raamfolie krijg je controle over de binnentemperatuur zonder extra kosten te genereren. Twee vliegen in één klap! Benieuwd naar de overige voordelen? Wij leggen je alle voordelen van zonwerende raamfolie uit.

Lees meer

Nieuwe folie: EnerSaver 90MX

nieuwe isolatiefolie

Tegenwoordig gaat het innoveren van bedrijven m.b.t. zijn of haar producten en diensten in een steeds hoger tempo. Ook wij ‘Reflect Glasfilm’ staan niet stil. Iedere dag zijn wij met onze specialisten opzoek naar nieuwe mogelijkheden om onze producten en diensten te optimaliseren. Dit heeft geresulteerd tot een nieuwe generatie isolerende raamfolie, genaamd “EnerSaver 90MX”. Lees meer

Energiebesparingsplicht: eenvoudig isoleren met raamfolie

De aarde warmt in een snel tempo op en de CO2-uitstoot is hoger dan ooit. Om die reden hebben organisaties samen met de overheid het ‘Energieakkoord’ opgesteld. De doelstelling is om met z’n allen de energiebesparing te versnellen. Dit aan de hand van ‘erkende maatregelen’. Het isoleren van gebouwbeheer staat bovenaan het lijstje. Daarmee is het isoleren van gebouwbeheer vanaf 1 juli 2019 een verplichting waar handhavend tegen opgetreden kan worden. Weet je niet precies hoe je voldoet aan deze plicht of welke energiebesparende maatregelen je kan nemen? Wij leggen je uit hoe je eenvoudig kunt isoleren en aan de energiebesparingsplicht met raamfolie voldoet!

Lees meer