De ideale oplossing

Zeker op zee kan laagstaande zon voor een hoop overlast zorgen. Het water zorgt voor een reflectie van het zonlicht en de golven verstrooien het licht en zorgen voor een hinderlijke schittering. Dit beperkt het zicht, maakt het werken onnodig vermoeiend en is nogal eens de oorzaak van vermoeide ogen en hoofdpijn. Daarbij kunnen de temperaturen flink oplopen. Dat kan beter.

Reflect Glasfilm voorzag op verzoek van Amasus Shipping BV de hele stuurhut van “de Rimini” van zonwerende glasfilm. Het resultaat: Een fikse reductie van het felle zonlicht en de hinderlijke schitteringen, een aanzienlijke warmtereductie en weer een tevreden klant. De stuurhut werd een prettigere werkplek. De glasfilm werd met een speciale afdichtingskit beschermd tegen de elementen.

Amasus Shipping BV

Amasus Shipping B.V. is een “full service” zeescheepvaartkantoor, gevestigd nabij de zeesluizen in Delfzijl. Amasus houdt zich al meer dan 30 jaar bezig met de bevrachting en “total ship management” voor een groot aantal rederijen, kapitein/eigenaren en haar eigen schepen. Daarnaast beschikt Amasus over terminalfaciliteiten in de Eemshaven en in de haven van Delfzijl.